Sommarjobb

Idag började jag på mitt jobb för sommaren: Folktandvården i Kalix. Har som ni redan vet vart där tidigare så det var inte ett dugg nervöst att gå dit imorse. Annars brukar jag kunna vara en sån där som blir så nervös att jag vill självdö första dagen på ett nytt ställe. Så det var ju skönt att få slippa det idag.

Kommer mest sitta i receptionen och sköta kassan, ringa patienter och skicka kallelser. Men jag kommer även att få hänga med Linda och Sofie inne på deras rum så dom kan lära mig allt dom kan så jag kan komma tillbaka till skolan med massa ny kunskap.

Hade en ganska lugn och skön förmiddag då det tog ett tag tills jag fått skriva på alla papper och fått mina inloggningsuppgifter. Men efter lunchen fick jag sätta mig och svara/ringa i telefonen och boka patienter. Skarpt läge alltså! Telefonpratandet är inga problem för mig efter nästan två år på Silja Lines telefonbokning men att förstå systemet och bokningen var rena mardrömmen. Hahaha, jag fattade nada.

Men ju längre jag satt desto mer fattade jag, så om jag sitter imorgon hela dagen kommer jag nog kunna det viktigaste. Ska även försöka mig på kassan imorgon också om jag hinner, annars kan jag ta det på torsdag. Skönt att vara tillbaka och skönt att få jobba lite nu istället för att plugga.

Får dock se hur länge det tar innan jag börjar sakna att plugga istället för att jobba ;)

Psykologin

Fick ett mail igår där det stod att jag klarat tentan jag skrev i måndags. Så nu kan jag äntligen säga att jag är klar för sommaren och kan ta ledig. 

Känns helt sjukt att jag redan klarat hela första läsåret och utan en enda omtenta dessutom. GÖTT!

Stipendium

Fick ett glatt besked idag mitt i all flyttstress.

Jag har fått det stipendium för tandhygieniststuderande från norrbotten som man kan ansöka om efter att ha klarat första terminen. Kändes skönt. Spec nu när vi under ett par månader har dubbel hyra. 

Så tack, tack, tack Norbottens läns landsting för detta, ni gjorde min dag!


RSS 2.0