Resedagbok

Befinner mig för tillfället i Göteborg. Har vart på bröllop i Jönköping i helgen och nu på lördag ska jag som jag sagt tidigare springa göteborgsvarvet. Är nervös och sjukt taggad inför detta. Sprang 2 mil förr förra helgen för att kolla formen, fick en tid på 2.05 så det var inte så illa :)

Idag har jag hängt på brorsan till Chalmers för att plugga mellan 10-17. Får inte tro att jag har semester bara för att jag befinner mig på annan ort! Har Psykologitenta på fredag som jag missar, men som jag ska göra så fort jag bara kan när jag kommer hem. Så jag måste ändå ligga i och plugga järnet. Sista tentan för terminen vill man inte gärna kugga. Denna är dessutom jobbigast hittills för jag fattar inte riktigt vad det är jag ska plugga på. Men jag gör instuderingsfrågorna så ska jag väl klara mig.

Imorgon blir det återigen grupprum på skolan som gäller. Efter det ett högintesivt pass i trapporna i backen som leder upp till brorsans hus. Sen får jag nog belöna mig själv med en glass eller nått annat gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0