Update om mitt liv

Fick tillbaka tentan i näringslära idag. Klarade den som vanligt. Wiiiiio! Nu är det bara två tentor kvar så är det jullov sen. Ska bli såååååå skönt!

Igår hade vi föreläsning tillsammans med tandläkarna från termin 8. En heldag om tandvårdsrädsla med en specialist från Göteborg. Var intressant att höra hur dom jobbar och vad man ska tänka på. Fick 2 patientfall att diskutera mot slutet så att man fick fundera själv kring hur man själv kulle göra utifrån det man lärt sig.

Idag har vi vart på kliniksal men vi har inte haft patienter. Istället har vi fått öva på att palpera (känna) fram käkleden och göra olika tester som man gör om någon har ont/problem med käken. Gick ganska fort så efter det satte vi oss på biblioteket och pluggade inför psykologi tentan på tisdag.

Kunde, tack vare att det gick så fort imorse, sluta 'tidigt' idag. Gick hem kl 14 vilket var skönt för då kunde vi åka och veckohandla och laga middag före kl 17. Så jag har kunnat ägna kvällen åt att julpynta i lägenheten och mysa med min kära sambo. Livskvalité!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0