Bakdags

Jag tränar, äter och sover. Sen har jag lite skola också, med betoning på lite. Haha förra veckan var vi ledig måndag och fredag och hade sovmorgon på tisdagen. Denna veckan har vi varit lediga igår, sovmorgon idag och imorgon och sen är vi lediga fredag igen. Mohaha verkligen hur lugnt och skönt som helst.

Eftersom jag har så mycket ledig tid fick jag order av sambon att baka fika som han kan ha med till grabbarna i skolan när dom sitter och pluggar. Limpa har tentavecka så han kämpar hårt till skillnad från mig.

Bestämde mig för att göra hallongrottor, något jag aldrig testat förut. Jag äter själv inte socker så jag får vänta till Limpa kommer hem från innebandyn innan jag kan säga om dom blev bra. När jag ändå var igång med bakningen råkades det bli några kladdkakemuffins också av bara farten. Opps!

Har jag sagt att jag älskar att baka??

Har jag sagt att jag har fått bakförbud av Limpa för att han måste äta allt själv och han jobbar hårt på gymmet för att inte få kulmage (och jag jobbat lite för hårt i köket för att ge honom kulmage)??

Tror ni jag passar på när han faktiskt ber mig baka?? Han sa ju faktiskt aldrig hur mycke/lite jag skulle göra :DBack in business

Nu är skolan igång igen men fortfarande går jag termin 3. Nya terminen börjar igen den 20:e eller nått sånt. Så just nu håller vi på att avsluta våra kurser med redovisningar och seminarium. Sen har vi som vanligt tre patientpass i veckan nu också. Det var riktigt skönt att komma igång med patienter igår. Mest för att man märkte att man inte tappat så mycket som man trodde = jag börjar kunna det här nu.

Denna terminen har jag tänkt att jag ska försöka att hitta på annat än bara skolan också. Åka ner på stan på helgerna, gå på bio, träna och annat som kommer få mig att må bra. Vill passa på att upptäcka Umeå och mina fina klasskompisar nu när jag bor här.

Under kommande termin ska vi göra vårt examensarbete vilket innebär massor av egentid till studier. Har tänkt att det är ju ett ypperligt tillfälle att sitta nere på biblioteket i stan eller på nått fik så man kommer bort från skolmiljön och se nått annat.

Känner på mig att detta kommer bli en bra termin och ett bra år!


Icecream

Förra veckan testade vi göra en glass med smak av mango och papaya i glassmaskinen jag fick i julklapp. Skippade sockret då frukterna var söta nog bara som dom var. mixade frukterna med stavmixer först och sen bara i med mjölk och grädde så var den klar. Hur lätt som helst!

Glassen blev supergod och smakade lite som första Solero om ni minns den?! Fem tummar upp alltså och så här såg den ut:


Plugghäst?!

Ligger nerbäddad i sängen sen kl 13 och pluggar för fullt. Har, som jag kanske har berättat, 6 st artiklar att läsa (och fatta) som vi sen ska diskutera i grupp och jag tror även att vi ska redovisa det vi diskuterat om sen. Utöver det har vi 5 andra uppgifter som skall göras under 'lovet' och redovisas när vi är tillbaka. Vi delade upp det så att vi i gruppen har en uppgift var att göra under lovet så ska jag skriva ihop det nu och sen träffas vi någon dag innan skolan börjar och går igenom allt tillsammans så att alla kan allt när det sen är redovisningsdags :)

Har läst två artiklar nu och anteknat det viktigaste. Den var ju en på engelska så det blev till att ställa om språket uppe på hjärnkontoret. Inte allt för svår artikel och tack vara abstraktet kan man skumläsa resten så att man får med det viktgaste. Den andra var tack och lov på svenska men inte mycket lättare att läsa för det :P Började skriva ihop vårat arbete också men gör inte klar det idag tror jag. Har ju ändå inte alla delar färdiga.


Nu ska jag skicka några mail angående vårt examensarbete och sen får det vara färdig pluggat för idag.


RSS 2.0